Naobay

Se produkter

Tegnene på identitet er følgende:

  1. Økologiske Sertifikater: forplikte seg til å være i kontinuerlig forskning og utvikling av nye produkter, møte standardene for økologiske produkter og vedlikeholde sine sertifikater.
  2. Åpenhet: De tror at alle kosmetiske produsenter må være klare når man ringer et produkt "naturlig" eller "økologisk". Derfor heter det på etiketten prosentandelen av naturlige og organiske ingredienser i produktene sine.
  3. Sikker og usikker: Ingrediensene de bruker er sikre på lang sikt for menneskers helse. Derfor kun naturlige ingredienser og plantebaserte oljer som gjør at hele huden pusten og få overføre den kraftige nytte av deres egenskaper. De overholder EU-forskriften 1223 / 2009 og vurderer sikkerheten til alle ingrediensene i formlene.
  4. Respekt for huden: Hver hud er forskjellig, så de tenker på hva hver type hud trenger og ser etter ekstrakter av planter og oljer som de kan kombinere for å behandle den på den beste måten.
  5. Miljø: Produktene er bionedbrytbare og beholderne er resirkulerbare og / eller kommer fra resirkulert materiale.
  6. Dyreforsøk: Selvfølgelig, de vil aldri utføre noen tester på dyr produkt eller arbeid med laboratorier som har anlegg for dyreforsøk.
  7. Veganer: Deres kosmetikk er veganer, siden de bare bruker råvarer fra vegetabilsk rike: blomstervann, planteekstrakter, røtter og frukt, vegetabilske oljer, essensielle oljer.
  8. Team: Tro på alle medlemmene i din bedrift. I dag føler alle seg sitt arbeidssted som et hyggelig sted for gjensidig respekt, hvor alle medlemmer av teamet som utgjør NAOBAY de føler seg komfortable.